UW KLANT VERDIENT HET BESTE

LAAT DE DEKENS VAN UW KLANTEN WASSEN BIJ DEKENWASSERIJ

SAMEN VOOR GOUD
WORD PARTNER
 

Stap in de wereld van paardenverzorging met Dekenwasserij, waar we de waarde van hoogwaardige paardendekens begrijpen en streven naar topconditie voor jouw viervoeters. Met meer dan 100 ophaalpunten verspreid over België en Nederland, biedt Dekenwasserij een unieke kans om een waardevolle tussenpersoon te worden tussen ons en de eigenaren van paarden en dekens. Jij kunt een cruciale rol spelen in dit netwerk.

Wil je eenvoudig extra inkomsten genereren, zelfs terwijl je slaapt? Als inleverpunt speel jij hierbij een cruciale rol! Klanten kunnen gemakkelijk zelf hun registratie en betaling afronden via hun mobiele apparaat, zonder dat jouw aanwezigheid nodig is. Dit is een perfecte oplossing voor maneges, stallen en ruitershops die hun klanten een extra service willen bieden.

En het beste van alles? Jij verdient een aantrekkelijke commissie op elke transactie, zonder gedoe met administratie en betalingen. Het is de ultieme manier om passief inkomen te genereren, terwijl je jouw klanten tevreden houdt! 

Wil je meer controle over je tarieven en marges? Dan is ons ophaalpuntconcept precies wat je nodig hebt! Jji betaald aan ons, en verrekend met je klanten. 

 

OPHALEN OP JE STAL OF MANEGE & Afrekenen per persoon? ja dat kan! 


VIND EEN OPHAALPUNT

Wil je een paardendeken laten wassen? Breng het dan binnen bij één van onze ophaalpunten. Misschien is je stal of manege wel een ophaalpunt? Bekijk het hier.

Lees meer


WASSEN & DROGEN

Bij Dekenwasserij reinigen we paardendekens, dekjes, fleecedekens, etc. in speciale wasmachines, waardoor we kraaknette dekens kunnen garanderen. Ons eigen droogproces is afgestemd op de eigenschappen van je paardendeken.

Lees meer 


DESINFECTEREN

Wij werken mee aan de gezondheid van jouw paard. Bij de reiniging desinfecteren we elk deken, zo is je deken bacterie en kiemvrij.

Lees meer