WAAROM GENEZEN ALS JE KAN VOORKOMEN?
WE WERKEN SAMEN AAN DE GEZONDHEID VAN JE PAARD

PAARDENDEKENS
DESINFECTEREN


DEKENWASSERIJ DESINFECTEERT ALTIJD JOUW PAARDENDEKENS

Het desinfecteren van paardendekens is cruciaal om de gezondheid van onze paarden te beschermen, aangezien dit bacteriën, virussen en schimmels verwijdert en zo de verspreiding van ziekten binnen de stalomgeving voorkomt. Deze praktijk verlengt niet alleen de levensduur van dekens, maar vermindert ook huidirritaties en infecties bij paarden, wat resulteert in een comfortabeler en gezonder leefomgeving, terwijl het eigenaren en verzorgers gemoedsrust biedt, veterinaire kosten verlaagt en de algehele productiviteit en prestaties van paarden verbetert. Door dit te doen dragen we bij aan een veilige en gezonde omgeving voor zowel paarden als mensen die in nauw contact met hen werken.
Onze dekenwasserij desinfecteert altijd jouw paardendekens als onderdeel van onze standaard reinigingsprocedure, waardoor elk deken gegarandeerd bacterie- en kiemvrij is. Als je vragen hebt over de reiniging van je dekens of als er een ziekte heerst in je stal en je niet weet wat te doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met jou naar de beste oplossing voor je viervoeter en je materiaal.LEES MEER OVER
ONZE ANDERE DIENSTEN


WASSEN  &   DROGEN

Bij Dekenwasserij kan je terecht voor het reinigen van je paardendekens, dekjes, fleecedekens e.d. We wassen de dekens in aangepaste wasmachines

Lees meer 


VIND EEN OPHAALPUNT

Wil je een paardendeken laten wassen? Breng het dan binnen bij één van onze ophaalpunten. Misschien is je stal of manege wel een ophaalpunt? Bekijk het hier.

Lees meer


HERSTELLEN VAN DEKENS

Een gesp die weg is, een scheur in toplaag, een afgescheurde singel, … Het komt vaak voor. Wij bieden dan ook een hersteldienst aan.

Lees meer