UW PAARD VERDIENT HET BESTE

LAAT UW DEKENS WASSEN BIJ DEKENWASSERIJ

PAARDENDEKENS
WASSEN & DROGEN


WAAROM JE DEKENS LATEN WASSEN DOOR DEKENWASSERIJ?


jouw paard verdient enkel het beste, inclusief zijn dekens. Bij Dekenwasserij begrijpen we de waarde van hoogwaardige paardendekens en streven we ernaar om ze in topconditie te houden, zodat jouw geliefde viervoeter comfortabel en gezond blijft.

Waarom je kostbare tijd en energie verspillen aan het zelf wassen van paardendekens wanneer je kunt vertrouwen op de expertise van Dekenwasserij? Onze gespecialiseerde apparatuur en grondige reinigingsmethoden zorgen ervoor dat jouw dekens niet alleen brandschoon zijn, maar ook volledig gedesinfecteerd worden. Geen zorgen meer over bacteriën, kiemen of hardnekkige vlekken - wij nemen alles voor onze rekening!

Ons toegewijde team droogt jouw dekens zorgvuldig aan de haak, met behoud van de kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal. Geen risico op beschadiging door een droogtrommel, alleen pure zorg en vakmanschap.

Waar wacht je nog op? Geef jezelf en je paard gemoedsrust door te kiezen voor de professionele service van Dekenwasserij. Laat ons de zorgen over dekens van je overnemen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: quality time doorbrengen met je trouwe metgezel.

MEER OVER HOE WE WASSEN

WAT KOST DAT?  bekijk onze tarieven. 

LEES MEER OVER
ONZE DIENSTEN


VIND EEN OPHAALPUNT

Wil je een paardendeken laten wassen? Breng het dan binnen bij één van onze ophaalpunten. Misschien is je stal of manege wel een ophaalpunt? Bekijk het hier.

Lees meer 


HERSTELLEN VAN DEKENS

Een gesp die weg is, een scheur in toplaag, een afgescheurde singel, … Het komt vaak voor. Wij bieden dan ook een hersteldienst aan.

Lees meer 


DESINFECTEREN

Wij werken mee aan de gezondheid van jouw paard. Bij de reiniging desinfecteren we elk deken, zo is je deken bacterie en kiemvrij.

Lees meer