HOE WE JE PAARDENDEKEN WASSEN
PROFESSIONEEL GEWASSEN? HOE DOEN WE DAT?

PAARDENDEKENS WASSEN
CORRECT WASSEN & DROGEN, ONS VAK!


Het Registreren van de Dekens
Nadat we de paardendekens, dekjes en andere equine essentials hebben opgehaald bij onze gewaardeerde klanten - of het nu thuis, op de manege of op een van onze handige ophaalpunten is - belanden ze in onze state-of-the-art wasserij. Hier begint het proces dat garant staat voor een onberispelijke service en zorg voor elke deken.  Alvorens ze onze wasserij betreden, heeft de opdrachtgever reeds een uniek identificatienummer aan elk item bevestigd en deze aangemeld in ons geavanceerde systeem. Dit zorgt voor een naadloze traceerbaarheid en maakt het mogelijk om elke deken met precisie terug te bezorgen waar hij thuishoort. 

De eerste cruciale stap in ons proces is de registratie van de paardendekens en dekjes in ons systeem. Dit gaat verder dan simpelweg noteren; we nemen alle essentiële gegevens op, inclusief eventuele gewenste 'opties' zoals waterbestendigheid, premium service, herstellingen en onze exclusieve Superproof behandeling. Bovendien maken we een gedetailleerde foto van elk item, waardoor onze werkfiches volledig en nauwkeurig zijn. Nadat de registratie is voltooid, sorteren we de dekens met uiterste zorg. Elk item wordt nauwkeurig geplaatst op de juiste stapel, gebaseerd op de opgegeven opties, kleur en de hoeveelheid aanwezige haren en mate van vervuiling. Dit zorgt ervoor dat elk deken de speciale aandacht krijgt die het verdient gedurende ons reinigingsproces.

Geavanceerd Wassen in Grote Capaciteitsmachines
In onze ultramoderne faciliteit wassen we paardendekens in zeer grote machines met een indrukwekkende capaciteit van meer dan 100kg. Dit betekent dat we talloze dekens tegelijk kunnen reinigen, efficiënt en grondig. Onze state-of-the-art wasmachines zijn uitgerust met geavanceerde computers die via precisiepompen de perfecte dosis zeep leveren, afgestemd op het type deken dat wordt gewassen. Met verschillende programma's en speciale zepen voor elk type deken, garanderen we een optimale reiniging en verzorging.


Exclusieve Zeepformules voor Maximale Verzorging
Onze eigen zeepformules zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen en beschermen van paardendekens. Vergeet de standaard zepen uit de supermarkt; wij werken met hoogwaardige zeepcomponenten die nauwkeurig gedoseerd worden door de wasmachines. Elk component wordt zorgvuldig afgestemd op de behoeften van de deken, zodat elk stuk stof de juiste verzorging krijgt voor een langdurige levensduur.


Premium Optie voor Merkdekens
Voor merken zoals Bucas en Horseware, die specifieke eisen stellen aan de reiniging van hun producten, bieden wij een Premium service aan. Hierbij worden de dekens gewassen met de exacte zeep die door de fabrikant wordt voorgeschreven, zodat je volledig voldoet aan de garantievoorwaarden en de optimale verzorging voor jouw waardevolle uitrusting verzekerd is.


Zorgvuldig Droogproces in Onze Speciale Drooghal
Na het wassen worden de paardendekens zorgvuldig gedroogd in onze speciaal ontworpen drooghal. In tegenstelling tot conventionele droogtrommels, die schade kunnen veroorzaken aan de dekens, hangen we ze op om te drogen. Onze drooghal van 400m² is voorzien van vloerverwarming en gecontroleerde luchtvochtigheid, wat zorgt voor een snel en veilig droogproces. Op deze manier behouden de dekens hun kwaliteit en waterafstotende eigenschappen, zodat je paard altijd beschermd blijft, seizoen na seizoen. Met onze toegewijde aanpak garanderen we niet alleen een brandschone deken, maar ook maximale duurzaamheid en prestaties voor jouw trouwe metgezel.

LEES MEER OVER
ONZE DIENSTEN


HERSTELLEN VAN DEKENS

Een gesp die weg is, een scheur in toplaag, een afgescheurde singel, … Het komt vaak voor. Wij bieden dan ook een hersteldienst aan.

Lees meer 


VIND EEN OPHAALPUNT

Wil je een paardendeken laten wassen? Breng het dan binnen bij één van onze ophaalpunten. Misschien is je stal of manege wel een ophaalpunt? Bekijk het hier.

Lees meer DESINFECTEREN

Wij werken mee aan de gezondheid van jouw paard. Bij de reiniging desinfecteren we elk deken, zo is je deken bacterie en kiemvrij.

Lees meer