HULPMIDDEL BIJ JE EIGEN ORGANISATIE

WE DOEN MEER DAN WASSEN ALLEEN


Als je wilt dat de namen nog steeds verschijnen op de verpakking, leveringsbon en facturen, dien je deze zelf te registreren door gebruik te maken van de QR-code op de labels. 

Indien je ervoor kiest om dit niet te doen, is het deken duurder en ben je zelf verantwoordelijk voor het overnemen van de volgnummers die op het label vermeld staan in een eigen registratiesysteem. Deze nummers zijn na het wassen ook terug te vinden op de stickers op de verpakking, leveringsbon en factuur. Op deze manier kun je na het wassen de dekens weer koppelen aan je klanten.

 Voor dit registratieproces hebben we een formulier beschikbaar gesteld waarop je deze informatie kunt noteren. 

Belangrijk om op te merken is dat dit formulier niet bedoeld is om naar ons terug te sturen; het dient louter voor jouw eigen registratie.


Download het hulpmiddel bij registratie op de labels hier
LEES MEER OVER
ONZE ANDERE DIENSTEN


VIND EEN OPHAALPUNT

Wil je een paardendeken laten wassen? Breng het dan binnen bij één van onze ophaalpunten. Misschien is je stal of manege wel een ophaalpunt? Bekijk het hier.

Lees meer 


HERSTELLEN VAN DEKENS

Een gesp die weg is, een scheur in toplaag, een afgescheurde singel, … Het komt vaak voor. Wij bieden dan ook een hersteldienst aan.

Lees meer 


DESINFECTEREN

Wij werken mee aan de gezondheid van jouw paard. Bij de reiniging desinfecteren we elk deken, zo is je deken bacterie en kiemvrij.

Lees meer