UW PAARD VERDIENT HET BESTE

LAAT UW DEKENS WASSEN BIJ DEKENWASSERIJ

Paardendekens

Wassen & drogen

Wassen van paardendekens 1

WAAROM JE DEKENS LATEN WASSEN DOOR DEKENWASSERIJ?

Goede paardendekens zijn kostbaar en die wil je natuurlijk ook jarenlang gebruiken. Door je deken regelmatig te laten wassen en desinfecteren verleng je de levensduur van je materiaal. Daarnaast is het ook een must voor de gezondheid van je viervoeter. Vuile dekens kunnen ook de oorzaak zijn van kiemvorming, infecties en huidirritaties bij je paard. Het is dé broedplaats voor bacteriën en parasieten.

Een natte paardendeken is veel te zwaar voor een huishoudelijke wasmachine dus bij Dekenwasserij wassen we paardendekens in aangepaste wasmachines, geschikt voor het reinigen van grote paardendekens.

Jouw dekens worden met de grootste zorg en volgens wasvoorschrift gewassen en gedroogd. Bij de reiniging desinfecteren we elk deken, zo is je deken bacterie- en kiemvrij. De wasmachines die we uitdrukkelijk gebruiken voor paardendekens bestrijden met gemak hardnekkige vlekken. Na het wassen verwijderen we zoveel mogelijk van de paardenharen die nog aan het materiaal plakken.

DROGEN VAN DE DEKENS

Daarna worden de paardendekens zorgvuldig gedroogd aan de haak, we drogen ze dus NIET in een droogtrommel, want deze zou de deken permanent beschadigen. Bij het drogen houdend we rekening met de eigenschappen van elk materiaal. Dekenwasserij heeft een eigen droog-procedé ontwikkeld, waarmee we honderd procent kwaliteit kunnen garanderen.

Met plezier werken en denken we mee aan de gezondheid van je paard.

LEES MEER OVER

ONZE ANDERE DIENSTEN