Samen verder als één: Dekenwasserij en Epona bundelen krachten.

alle diensten worden nu onder één bedrijfsnaam aangeboden

Na 2 jaar intensieve samenwerking hebben Dekenwasserij en Epona paardendekenwasserij besloten om samen te gaan onder de naam Dekenwasserij. Dit betekent dat alle diensten nu worden aangeboden onder één naam en één bedrijf. Dekenwasserij zal zich blijven richten op het aanbieden van hoogwaardige dekenwasservices aan stallen en maneges. Het netwerk van ophaalpunten blijft onveranderd en telt bijna 100 adressen waar (twee)wekelijks langs wordt gekomen. We zijn verheugd om deze stap te zetten en kijken ernaar uit om onze klanten nog beter van dienst te zijn onder één naam en één team.


MEER OVER HOE WE WASSEN

INTRESSE IN ONZE DIENSTEN


MINDER DAN 10 DEKENS?
VIND HIER EEN OPHAALPUNT

Wil je een paardendeken laten wassen? Breng het dan binnen bij één van onze ophaalpunten. Misschien is je stal of manege wel een ophaalpunt? Bekijk het hier.

Lees meer 


RUITERSHOP, MANEGE OF STAL?
OPHAALPUNT WORDEN?

Heb jij een manege, stal of verkooppunt in de paardensport? Word dan zelf een Dekenwasserij ophaalpunt! Een mooie extra service die je aan je klanten kan bieden. 

Lees meer 


MEER DAN 10 DEKENS? 
VRAAG HIER ONZE BESTE PRIJS AAN. 

Heb je meer dan 10 dekens te wassen? vraag dan een ophaling aan bij jou op manege, stal of pension. kom je zelf niet aan 10 dekens, mss dat je met een paar vrienden samen een ophaling kan organiseren.  

Lees meer